Česká republika
Verča

Verča - Chief Operating Officer

Jak se Verča "DODO mámou" stala!

Nastoupila jsem do projektu na pozici dispečera cca měsíc před oficiálním vypuštěním našich Doďáků do světa. Bylo nás tehdy velmi poskrovnu – project manager, druhý dispečer a pár kurýrů pěšáků. V projektu chyběla ženská ruka! Hlavně, co se týče administrativy a papírování. Vzhledem k tomu, že jsem jako malá radši chodila s mamkou do práce razítkovat papíry, než ven s kámošema, tak neuběhl ani týden a dostala jsem na starosti tvorbu docházek, podklady pro mzdy, účetnictví a další provozní záležitosti. No prostě to, pro co jsem se narodila. Ano, jsem ten divnej člověk, co má tyhle věci na rozdíl od zbytku populace prostě rád. :)) Chvíli na to se ze mě stal vedoucí dispečinku. Byla to skvělá doba – malej rodinnej startup, kde seděl srdcař vedle srdcaře. V DODO to vždycky fungovalo tak, že jakmile ses svou pílí a pracovitostí vymykal, velmi brzy přišla nabídka povýšení, a to platí dodnes.

Takhle vlastně vzniklo naše tvrdé jádro, které se postupně rozšiřovalo. Zažila jsem nejeden případ, kdy se z nervózního koktajícího mladíka, zrodil sebevědomý mladý muž. Připadala jsem si jak pyšná mamina, která vysílá dítka do světa. S růstem společnosti jsem dostala na povel zaštítit celou provozní agendu DODO – finance, HR a carfleet. A taky dost často zastávám pozici “ta, za kterou jdete, když nevíte, s kým to máte řešit” :)) Každý den se v kanceláři na pár vteřin pozastavím a sleduji dění. Je fakt neuvěřitelný, co jsme dokázali a jak jsme vyrostli. Jak početně, tak profesionálně a lidsky. No, jak říkám, prostě jsem pyšná DoDo mamča a svou práci miluju. :))

Poznej další
příběhy našich
#DoDoDreamTeam

Katka

Katka

HR Administrátorka

Verča

Verča

Chief Operating Officer

Staň se součástí
#DODOdreamteam

chci být kurýr

Budu pomáhat lidem a šetřit jejich čas! Vydělám si dobré peníze, směny naplánuji podle svých možností a navíc budu jezdit autem. Je to práce přesně pro mě!

Chci být kurýr

chci být v #DODOdreamteam

Rád se stanu součástí silné logisticko-technologické mezinárodní firmy. Baví mě pokrok a hledám stále nové a smysluplné výzvy. DODO týmy čekají na další talenty, chci být jedním z nich.

Volné pozice