Česká republika
Katka

Katka - HR Administrátorka

Kterak Kačka práci i lásku našla!

Bylo mi 20, přestěhovala jsem se do Prahy a hledala brigádu, kterou bych mohla skloubit se studiem. Vyskočil na mě inzerát, že DODO hledá kurýry, a protože mě vždycky bavilo řídit, rozhodla jsem se to zkusit. Šla jsem na pohovor, kde jsem potkala naší „DODO mámu“ Verču, na všem jsme se rychle dohodly a do týdne jsem už jezdila zeleným DODO autíčkem a rozvážela KFC. Po pár měsících přišla zima, a jelikož jsem hrozně zimomřivej člověk, tak jsem se raději upíchla do teplíčka naší centrály na pozici dispečerky, kde jsem koordinovala KFC objednávky pro naše kurýry. Práce mě moc bavila, trávila jsem tu hodně času a tak jsem se rychle stala hvězdou týmu. Povýšení na sebe nenechalo dlouho čekat a najednou jsem měla pod palcem celý dispečink. Ale ani na této pozici jsem se dlouho neohřála, jak se DODO stále rozrůstalo, byla mi nabídnuta pozice Area Manažera a dostala jsem na starost několik KFC poboček. Nebýt velkých životních změn, potkali byste mě na této pozici dodnes, ale během své práce v DODO jsem potkala kolegu Adama, který se stal mou životní láskou a aktuálně čekáme miminko. I v tomto ohledu mi DODOo strašně pomohlo a umožnilo přestup zpět do teplíčka centrály na HR oddělení coby HR Administrátorka. Brzy mě čekají mateřské radosti a povinnosti, ale už se těším, jaké další dobrodružství mě v DODO čeká po návratu.

Poznej další
příběhy našich
#DoDoDreamTeam

Katka

Katka

HR Administrátorka

Verča

Verča

Chief Operating Officer

Staň se součástí
#DODOdreamteam

chci být kurýr

Budu pomáhat lidem a šetřit jejich čas! Vydělám si dobré peníze, směny naplánuji podle svých možností a navíc budu jezdit autem. Je to práce přesně pro mě!

Chci být kurýr

chci být v #DODOdreamteam

Rád se stanu součástí silné logisticko-technologické mezinárodní firmy. Baví mě pokrok a hledám stále nové a smysluplné výzvy. DODO týmy čekají na další talenty, chci být jedním z nich.

Volné pozice